انواع تریلی از نظر کارایی و ساختاری که دارند با یکدیگر متفاوت هستند. هر یک از آنها برای باربری وسیله های متنوع استفاده می شوند.
یکی از ماشین های پرکاربردی که امروزه برای حمل بار جاده ای مورد استفاده قرار می گیرد تریلی می باشد. انواع تریلی از نظر کارایی و ساختاری که دارند با یکدیگر متفاوت هستند. شما می توانید برای جابجایی بارهای سنگین از تریلی های باربری استفاده نمایید. اما باید بدانید که هر یک از آنها برای جابجایی بارهای متنوع مناسب می باشند. در واقع برخی از آنها را می توانید برای جابجایی بارهای بسیار سنگین مورد استفاده قرار دهید. برخی از آنها تنها برای جابجا کردن بارهای سبک و معمولی مورد استفاده قرار می گیرند.
محموله های متنوع مانند محصولات شیمیایی، نفتی، خوراکی و …. را با انواع تریلی جابجا می کنند. هر یک از تریلی ها با یکدیگر فرق می کنند و دارای ویژگی های خاصی هستند. ظرفیت هر یک از تریلی ها را باید از این نظر که مناسب می باشد مورد بررسی قرار دهید. دقت داشته باشید که پیش از خرید انواع کامیون های باربری بهتر است با افراد حرفه ای در این زمینه مشورت کنید. کارشناسان شرکت فرهند دیزل به خوبی می توانند برای خرید تریلی های متنوع شما را راهنمایی کنند. در ادامه انواع کامیون های باربری را معرفی می کنیم تا با آنها آشنایی بیشتری داشته باشید.
معرفی انواع تریلی
برخی از انواع تریلی هایی که شما می توانید برای باربری وسیله های متنوع خریداری کنید عبارتند از :
تریلی های کفی
یکی از ساده ترین و رایج ترین کامیون های باربری که کارایی زیادی دارد تریلی های کفی می باشد. با این وجود که تنوع کمی دارد می تواند وسیله های متنوعی را جابجا کند. تریلی های بارگیر غیر ثابت به گونه ای طراحی می شوند که بدون دیواره اتاق بار می باشند. تریلی هایی که کفی هستند دارای کفی پوشیده شده از جنس چوب می باشند. این لایه ها ضد آب و ضد خش هستند که کیفیت و کارایی تریلی ها را افزایش خواهند دارد.
تریلی های باربری که کفی هستند توانایی دارند بارهای سنگین را به راحتی جابجا کنند. ویژگی دیواره اتاق بار دسترسی افراد را برای بارگیری بسیار آسان تر می سازد. برای ساخت این نمونه از تریلی ها از فولاد محکم و مقاوم استفاده می کنند. بارهای سنگین را جهت جابجایی به وسیله این تریلی حمل می کنند. محموله هایی که غیر استاندارد هستند نیز با این تریلی جابجا می شوند. کیسه های جامبو، میلگردها، مقاطع فولادی و … به وسیله این تریلی جابجا می شوند.
تریلی های چادری
یکی دیگر از انواع تریلی های باربری نمونه چادری می باشد. این کامیون دارای دیواره کوتاه می باشد که با استفاده از یک چادر مسقف می گردد. برای حمل کردن بارهای گمرکی از این نمونه کامیون استفاده می کنند. در واقع به دلیل استفاده از این کامیون برای گمرک به آن کامیون ترانزیت می گویند. تریلی های باربری که چادری هستند را به صورت دو و سه محوره تولید می کنند. برای حمل بسته هایی که در جعبه هستند و کیسه های بزرگ از این نمونه کامیون ها استفاده می کنند.
تریلی های باربری تیغه یا کانتینربر
در بین انواع تریلی یکی از آنها که سبک و ساده است، تریلی های تیغه می باشد. محل بار این نمونه تریلی به وسیله تیغه طولی مشخص می شود. تیغه های این نمونه از تریلی های باربری دو نوع می باشند. یکی از آنها برای حمل کانتینر است و دیگری برای حمل مخازن می باشد. قابلیت اتصال غیر دائمی تیغه ها شرایطی را فراهم می کند که بر اساس نیازهای فصلی بتوانید کامیون را مورد استفاده قرار دهید. حمل انواع کانتینر با استفاده از این کامیون انجام می شود. حمل کردن انواع مخازن را با استفاده از این کامیون انجام می دهند.
تریلی های کمرشکن
این نمونه کامیون های باربری شبیه به کامیون های کفی می باشد. کمرشکن های باربری دارای عرض بزرگ می باشند. تعداد محورهای بیشتری دارند و دارای ارتفاع کمتری هستند. ارتفاع این نمونه از بارگیر از قسمت پشت ایجاد می گردد. میزان فشار وارد شده روی محورها بر اساس ارتفاع تریلی های کمرشکن کمتر می شود. به طور معمول تریلی های کمرشکن دو محور، سه و چهار محور را مشاهده می کنید. از آنجایی که برای حمل بارهای سنگین از این نمونه کامیون های باربری استفاده می کنند، باید نکات ایمنی آن را رعایت کنید. برای جابجایی تجهیزات صنعتی، خودروهای راهسازی و خودروهای سنگین این نمونه از کامیون های باربری را مورد استفاده قرار می دهند.
تریلی های باربری لبه یا بغلدار
بین انواع تریلی این نمونه از تریلی ها را به عنوان یکی از تریلی های ساده معرفی می کنند. در قسمت اطراف بدنه تریلی دیواره هایی را تعبیه کرده اند که دارای ساختار مناسبی می باشند. هر یک از این دیواره ها قابلیت باز و بسته شدن آسان را دارند. برای تخلیه بار از این نمونه کامیون باید از لیفتراک استفاده شود. مهار کردن برخی از بارها مانند بسته بندی ها و محموله های جعبه ای روی این کامیون تا حدودی دشوار است. حمل بار جعبه ای با تریلی های چادری آسان نمی باشند و مقرون به صرفه نیست. با تریلی های کفی هم حمل این نمونه بارها میسر نمی باشد. بنابراین باید از کامیون هایی که لبه دار هستند استفاده کنید. برای حمل بارهای معمولی مانند شکر، اقلام بسته بندی، حبوبات و … می توانید از این نمونه کامیون استفاده نمایید.
تریلی های نیم لبه
مانند کامیون باربری کفی این نمونه از کامیون را مورد استفاده قرار می دهند. در بین انواع کامیون های باربری این کامیون و کامیون کفی را به عنوان تریلی ساده معرفی می کنند. در قسمت اطراف بدنه این نمونه کامیون باربری، دیواره های خاصی را تعبیه کرده اند. هر یک از دیواره ها قابلیت باز و بسته شدن دارند. به همین دلیل امکان تخلیه کردن بار با استفاده از این لیفتراک آسان تر می باشد.
تریلی های باربری یخچالی
یکی از دیگر از انواع تریلی های باربری نمونه یخچالی می باشد. این نمونه از کامیون مسقف می باشد که به سیستم سرد کننده مجهز است. برای حمل بارهایی که نباید فاسد شوند از این نمونه کامیون های باربری استفاده می کنند. مواد غذایی، مواد پروتئینی، مواد شیمیایی و دارویی را با استفاده از این کامیون جابجا می کنند. دقت داشته باشید که برای حمل بارهای سنگین فاسد نشدنی اگر از دیگر کامیون ها استفاده شود، مواد حمل شده خراب می شوند. این نمونه از کامیون های باربری را برندهای متنوع تولید می کنند.
تریلی کمپرسی
این نمونه از کامیون های باربری را به عنوان کامیون با بدنه فلزی می شناسند. در این نمونه از تریلی ها برای تخلیه کردن بار نیاز است از جک هیدرولیکی استفاده شود. ویژگی تخلیه سریع و آسان که در این نمونه از کامیون های باربری وجود دارد به عنوان اصلی ترین ویژگی کامیون معرفی می شود. تریلی های باربری کمپرسی در چندین مدل تولید می شوند. کمپرسی های سنگین و فوق سبک از جمله تریلی های باربری مهم و کاربردی می باشد. وسیله های متنوع مانند شن، ماسه، قیر طبیعی، آسفالت و … را با استفاده از این کامیون جابجا می کنند.
تریلی های باربری بونکر
در بین انواع تریلی یکی از آنها که بدون شاسی می باشد تریلی های بونکر است. مکانیسم عملکرد هر یک از بونکرها طبق بارگیری تقلی می باشد. شیرآلات و لوله کشی های زیادی را درون این کامیون باربری نصب کرده اند.