فرهان دیزل
فرهان دیزل
کامیونت الوند

معرفی و مشخصات فنی کامیونت الوند (ALVAND)

در این محتوا راجع به معرفی کامیونت الوند صحبت می نماییم. در مورد مشخصات فنی این کامیونت ها بحث خواهیم نمود. همچنین نمایندگی کامیونت الوند در ایران را بررسی می نماییم. در نهایت به بررسی حضور این نوع کامیونت در ایران و انواع کامیونت های الوند از لحاظ حجم می پردازیم.

درباره کامیونت الوند

کامیونت الوند جزء سری جدید محصولات گروه خودرو سازی سایپا در کمپانی سایپا دیزل است. که با در بر داشتن امکانات و مشخصه های بروز و نوین همچون سیستم GPS سطح رضایت مشتری را دارد که به آن نیز دست یافته است.

این کامیونت با بهره گیری از کمپانی مرسدس بنز و کامینز در تولید موتورها و شاسی های ماشین سنگین های خود پیاده سازی می کند.

اینستاگرام فرهان دیزل

از دلایلی که این خودرو محبوب گردیده نحوه سفارش آن می باشد، به این صورت که فاصله محوری خود را در حین سفارش بسته به نوع کاربری انتخاب می نماید. مونتاژ و طراحی کامیونت الوند توسط کمپانی معتبر سایپا دیزل در کشور صورت می گیرد. در اوایل کامیونت های ساخته شده الوند گیربکس بسیار ضعیفی دارند. در واقع سبب نارضایتی مشتریان در آن هنگام می شد و کمپانی سایپا دیزل با دیدن نارضایتی مشتریان و رانندگان دیزل ایران تصمیم گرفت، تغییراتی روی کامیونت های خود صورت دهد که قادر است به تقویت موتور و تعویض گیربکس های معمولی به گیربکس زد اف اشاره نمود.

سایپا دیزل پس از این تغییرات قادر است دوباره رضایت مشتریان را بالا ببرد. همچنین کامیونت های خود را به انواع مختلفی توسعه دهد.

این مطلب را نیز بخوانید!  بررسی و مقایسه کامیونت الوند با ایسوزو

 درباره کامیونت الوند

 مشخصات فنی کامیونت الوند

مشخصات فنی کامیونت الوند مواردی است از جمله؛ استاندارد آلایندگی EURO IV، قدرت موتور ۱۳۰ اسب بخار در ۳۲۰۰ دور در دقیقه، گشتاور۳۱۰  نیوتن متر در ۲۶۰۰-۱۶۰۰ دور در دقیقه، ۴ سلیندری، ۲٫۸ لیتر حجم مجموع سلیندرها، گنجایش روغن ۴٫۵ لیتر و دارای سیستم کاهنده آلایندگی SCR می باشد. نوع کلاچ این خودروها تک صفحه ای با عمل هیدرولیکی و قطر صفحه ۳۱۰ میلی متری است.

نوع سیستم فرمان این ماشین ها هیدرولیکی می باشد.

گنجایش محور جلو ۲٫۴ تن، محور عقب فورج شده، سیستم محور جلو ۴ تن و سیستم محور عقب تک محور با کاهنده تک مرحله ای است.

سیستم تعلیق جلو و عقب دارای فنر تخت چند لایه ای به همراه فنر تلسکوپی می باشد.

ویژگی های سیستم ترمز کامیونت الوند به صورت ذیل می باشد.

  • دارای ترمز بادی می باشد.
  • دارای سیستم ABS است.
  • دارای خفه کن اگزوز می باشد.

مشخصات اتاق خواب این کامیونت ها کولر، بخاری، صندلی راحتی راننده چهار جهته، توانایی برگرداندن اتاق ۷۰ درجه با قفل مکانیکی است و البته این اتاق ها فاقد تجهیزات خوب می باشند.

همچنین از لحاظ امنیتی به برف پاک کن با دو سرعت متفاوت، جعبه ابزار، بخاری، کولر، جلیقه شب رنگ، کپسول اطفای حریق، زاپاس لاستیک، مثلث خطر، چراغ چشمک زن و کمربند ایمنی می باشد.

رادیو پخش سی دی، زاپاس بند، جک هیدرولیکی، شامل ۵ دنده، یدک کش یا قلاب آن، شامل چراغ مه شکن جلو و عقب، شیشه های برقی، ردیاب، قفل مرکزی، ترمز موتور یا خفه کن، جعبه ابزار و گاز دستی نیز از تجهیزات دیگر کامیونت الوند می باشد.

این مطلب را نیز بخوانید!  معرفی و مشخصات فنی کامیونت کاویان (Kavian)

مشخصات کامیونت الوند

نمایندگی کامیونت الوند

نمایندگی کامیونت الوند در مدل های مختلف این نوع کامیونت در وزن های ۵٫۴، ۶، ۶٫۵ و ۸ تن می باشد. این نمایندگی ها در سراسر کشور دارای کمپانی های معتبری در فروش نقدی، تسهیلاتی و تحویل فوری این کامیونت ها در حال فعالیت هستند.

هر یک از این نمایندگی ها ۳۰ درصد تسهیلات وامی ۳۶، ۴۸ و ۶۰ ماهه را بدون ضمانت دارا می باشند و بقیه این تسهیلات را از مشتریان به صورت چک و به همراه یک ضامن ارائه می دهند.

در واقع نیمی از تسهیلات مخصوص شرکت ها فاقد ضامن و با ارائه مدارک شرکت می باشند و مابقی تسهیلات می بایست یک ضامن ارائه دهند.

کامیونت الوند با کاربری های مختلف و نمایندگی های فراوان در سطح کشور در حال فعالیت می باشند و خدمات رسانی و سرویس دهی را برای مشتریان در حین خرید و پس از آن انجام می دهند. این نمایندگی ها خریدی آسان را با ایده آل ترین شرایط برای کاربران خود فراهم می نمایند.

 

 

نمایندگی مجاز کامیونت الوند در سراسر کشور
نمایندگی مجاز کامیونت الوند در سراسر کشور

این مطلب را نیز بخوانید!  بررسی و مقایسه کامیونت الوند با کاویان

بررسی حضور کامیونت الوند در ایران

اگر بخواهیم کامیونت الوند را در ایران از نظر محبوبیت مورد بررسی قرار دهیم، به این می رسیم که این کامیونت نیز مشتریان خاص مربوط به خود را دارد و در بین تمامی ماشین های سنگین و نیمه سنگین حرفی برای گفتن دارد. مشتریان براساس نوع نیاز و کاری که می خواهند با این ماشین ها انجام دهند این خودروها را خریداری می نمایند. در واقع هر یک از این کامیونت ها نام و طراحی مجزایی دارد و براساس همین موضوع و کیفیت نوع موتور و قطعات به کار رفته در آن قیمت گذاری می شوند. در نهایت کاربران با بررسی تمام مشخصات و ویژگی های یک خودرو تصمیم به انتخاب و خرید آن می گیرند. پس نمی توان گفت که این خودروها از عیب یا برتری خاصی نسبت به هم برخوردار هستند. در واقع هر کدام از این کامیونت ها با توجه به نوع کارکرد، نیاز و قیمت توسط مشتریان خریداری و مورد استفاده قرار می گیرد. اما در کل بازار خودرو سنگین در کشور ما از طرفداران بی شماری برخوردار است. این موضوع را نباید فراموش نمود که همه این ماشین ها از یک خانواده هستند و فقط در مشخصه های ریز و جزئی ممکن است با یکدیگر متفاوت باشند. البته نمی توان خودرو سازان معتبر و خوش نام را که دارای سال ها تجربه و سابقه درخشان در امر خودر سازی می باشند،  نادیده گرفت، زیرا یک برند معتبر ممکن است، قیمت بالایی را برای خودروهای خود در نظر بگیرد اما اشکال و خطای عملکرد موتور و سایر اجزای طراحی شده در کامیونت ها و خودروهای خود را بسیار موشکافانه انجام داده است.

رقابت کامیونت های الوند با رقیبان اروپایی
رقابت کامیونت های الوند با رقیبان اروپایی

انواع کامیونت الوند

  • کامیونت ۵٫۵ تن؛ طول کامیون ۵۳۳۵، عرض کابین کامیون ۱۸۴۰، فاصله سقف کامیونت تا سطح زمین ۲۱۹۰، اندازه محوری ۲۸۰۰، وسط انتهای محور عقب تا انتهای شاسی ۱۴۵۰، عرض شاسی در قسمت عقب ۷۰۰، اندازه پشت اتاق تا انتهای شاسی ( بارخور ) ۳۶۸۴ می باشد.

مجموع وزن ناخالص ۵۴۰۰، وزن کل شاسی بدون اتاق بار ۲۰۹۰، بالاترین گنجایش جلو ۲۴۰۰ و عقب ۴۰۰۰ است. همچنین باید ذکر کرد که اوزان یک درصد امکان بالا یا پایین شدن دارند.

لاستیک این کامیونت R 16 7 می باشد و سیستم الکترونیکی این ماشین دارای گنجایش باتری ۱۲۰ آمپر ساعت و ولتاژ ۱۲ ولت می باشد.

مخزن سوخت این کامیونت ۸۰ لیتری و از جنس آلومینیوم است و همچنین مخزن اوره آن ۱۴ لیتر می باشد که پلاستیکی است. این ماشین جعبه دنده مدل ZF-5S400 دارد و تعداد دنده ها شامل ۵ دنده در جلو و یک دنده در عقب است. موتور این ماشین از نوع Cummins ISF 2.8 s 4129T  است.

  • کامیونت الوند ۶ تن خواب دار؛ طول این کامیونت ۶۷۲۵، عرض کابین ۲۰۳۰، فاصله سقف کامیونت تا سطح زمین ۲۳۲۰، اندازه محوری ۳۸۰۰، وسط انتهای محور عقب تا انتهای شاسی ۱۸۰۵، عرض شاسی در قسمت پشت ۸۰۰، اندازه پشت اتاق تا آخر شاسی یا بار خور ۵۰۵۲ می باشد. کل وزن ناخالص ۶۵۰۰، کل وزن شاسی فاقد اتاق بار ۲۸۰۰، بیشترین گنجایش جلو ۲۵۰۰ و عقب ۴۵۰۰ می باشد. امکان بالا و پایین شدن خطای یک درصدی در کلیه وزن ها وجود دارد.

لاستیک این نوع کامیونت R 16 7 می باشد و گنجایش باتری ۲۴ ولت می باشد. همچنین ولتاژ ۱۰۰ در ۲ آمپر ساعت را دارا می باشد.

مخزن سوخت ۸۰ لیتری از نوع آلومینیوم و اوره پلاستیک کامیونت الوند ۱۴ لیتر می باشد.

این کامیونت مدل ۶۵۱B می باشد و دارای تعداد ۶ دنده در جلو و ۱ دنده در عقب می باشد.

  • کامیونت ۶٫۵ تن
  • کامیونت ۸ تن خوابدار

برای مشاهده آگهی های جدید کامیونت اینجا کلیک کنید!

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *